Shimano Catana EX MH avokelavapa 210 cm 14-40 g 2-os.
Shimano Catana EX MH avokelavapa 210 cm 14-40 g 2-os.

Shimano Catana EX MH avokelavapa 210 cm 14-40 g 2-os.

44,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Erittäin hyvää hinta/laatu-suhde

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Shimano Catana -avokelasarja on jo klassikon maineessa, edustaen erittäin hyvää hinta/laatu-suhdetta. Uusi Catana EX -vapa jatkaa samalla linjalla edeltäjiensä kanssa tarjoten nautittavaa kalastusta ja hintaluokkansa parhaita ominaisuuksia. Se tarjoaa ominaisuuksia, joita yleensä löytyy vain pari hintaluokkaa kalliimmista vavoista.

Shimano Catana EX -vapojen kaksiosainen aihio on tehty XT30/40-hiilikuidusta, jonka ominaisuuksia on parannettu GeoFibre-kuidulla. Näin aihiosta on voitu tehdä tunnokas ja kestävä. Heitettäessä solakan aihion ilmanvastus on pienempi, jolloin heittäminen on miellyttävää. Myös vavan kärki toimii nopeammin mahdollistaen tarkemmat heitot. Kokonaisuuden täydentää aito, luonnonkorkkikahva sekä Shimano Vibra Spot -kelakiinnike. Kelakiinnikkeessä on aukot peukalolle ja etusormelle, jonka kautta kalastajan etusormi ja peukalo koskettavat suoraa vavan aihiota, jolloin tuntuma siiman välittämiin vedenalaisiin tapahtumiin paranee.

Catana EX -sarja sisältää kattavan valikoiman avokelavapoja. Saatavana on myös Suomessa suunniteltu jigivapa (180 cm MHJ), joka soveltuu erityisesti kuhan ja ahvenen kalastamiseen.
• Aihio XT30/40-hiilikuitua + GeoFibre-kuitua
• Vibra Spot -kelakiinnike
• Lämmin luonnonkorkkikahva
• Shimano Hardlite -vaparenkaat

Arvostelut 0 arvostelua