LEDWISE SAINT LED FLASH LIGHT LED- TASKULAMPPU
LEDWISE SAINT LED FLASH LIGHT LED- TASKULAMPPU

LEDWISE SAINT LED FLASH LIGHT LED- TASKULAMPPU

68,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Käsivalaisin , jossa yhdistyy kompakti koko ja tehokas ledin tuottama valoteho, jopa 1000lm. Sopii retkeilyyn kuin jokapäiväiseen käyttöön.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Käsivalaisimessa yhdistyy kompakti koko tehokkaaseen CREE XP-L ledin tuottamaan  jopa  1000lm valotehoon.  Valokeila ei ole säädettävä, mutta tämän valaisimen erittäin optimaalinen valontuotto ei sitä kaipaa. Saint sopii niin retkeilyyn kuin jokapäiväiseen käyttöön. Käyttöpainike on valon sivussa helposti käytettävissä eri valomoodien valitsemiseksi: Turbo/ High/ medium/ low/ strobo. Älykäs elektroniikka huolehtii valon riittävyydestä ja estää ylikuumentumiselta. Saintissa on magneettinen pääty jolla vapautat molemmat kätesi esimerkiksi autoa korjatessa. Virtalähteenä käytetään 16340 akkua jossa on micro USB latausportti itsessään, mutta Saint valaisinta voi ladata myös suoraan rungossa olevan latausportin kautta.                                                
Lisätieto: Pakettiin sisältyy valo, 16340 akku, vyökotelo, USB-kaapeli, metallipidike ja varalle O-rengas. Tuotteella on 2 vuoden takuu ja se voidaan päivittää rekisteröitymällä www.thelights.fi sivulla 5 vuodeksi.

Arvostelut 0 arvostelua