AutoGlym Magma Raudanpoistoaine 500 ml
AutoGlym Magma Raudanpoistoaine 500 ml

AutoGlym Magma Raudanpoistoaine 500 ml

14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Irrottaa maalipintaan ja vanteisiin pinttyneet rautahiukkaset saaden aikaan virheettömän sileän pinnan.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Irrottaa maalipintaan ja vanteisiin pinttyneet rautahiukkaset saaden aikaa virheettömän sileän pinnan. Ilman epäpuhtaudet pommittavat autoasi jatkuvasti. Monet niistä ovat pienoisia rautahiukkasia jotka näkyvät maalipinnalla pisteinä ja vanteilla jarrupölynä himmentäen niiden kiiltoa. Magman aktiiviset ainesosat muuttuvat punaisiksi minkä jälkeen ne voidaan huuhtoa pois.
Käyttöohje: 1. Tarkista ennen kuin aloitat että kori ja vanteet ovat viileät ja varjossa. 2. Pese ensin ajoneuvo ja poista liika vesi. 3.Sumuta Magmaa runsaasti koriin, ikkunoiden ja vanteiden päälle. 4.Odota 3-5 minuuttia, kun Magma reagoi pinnoilla oleviin rautahiukkasiin ja muuttuu punaiseksi alkaessaan irrottaa niitä. 5. Hankaa koria pehmeällä, kostealla sienellä tai pesukäsineellä ja vanteita harjalla tai sienellä ennen kuin huuhtelet ne perusteellisesti vedellä.
Huomaa: Magma reagoi rautahiukkasiin. Muunlaisten epäpuhtauksien kuten puumahlan tai pien poistamiseen tulee käyttää AutoGlym Savi Viimeistelysarja (Clay Detailing Complete Kit).

Arvostelut 0 arvostelua